Butik

Efter fotograferingen hamnar dina bilder här i Kundportalens butik, det är bara du som kan se just dina bilder. Alla bilder finns tillgängliga under 1 månad efter att de publicerats i portalen, så du har gott om tid att välja.

När du valt dina bilder klickar du dig fram till Kassan. Här kontrollerar du dina uppgifter och anger om du har några särskilda önskemål i rutan för Ordernotering. Tänk på att om du har önskemål om särskild redigering så måste du ange produktens namn. Alla bilder som beställs genomgår en kostnadsfri enklare retuschering, men önskas en särskild redigering kan det komma att kosta extra.

Tänk på att alla bilder i butiken visas i ett lågupplöst och oredigerat format med vattenstämpel. Efter erlagd betalning behandlas dina utvalda bilder manuellt för att sedan levereras digitalt i ett högupplöst format med en enklare retuschering och utan vattenstämpel. Observera att bilderna inte levereras i fysisk form utan endast digitalt, om ej annat överenskommits.Leveranstiden kan variera beroende på omfattning men du kan i regel förvänta dig att få de utvalda bilderna inom en vecka.

 

 

 

Inga produkter hittades som motsvarar ditt val.